Historien om Elsa

Elsa grundar sig hela vägen vägen...

Elsas grundar sig hela vägen tillbaka till 1934, då farmor Elsa föddes i Stockholm. Hennes kärlek till mat, konfektyr och familj är grunden till det som idag blivit Elsas Utvalda. 

Vi värnar om kvalitet och tradition; endast den finaste hemmagjorda konfekten ligger oss varmt om hjärtat. Som när man växte upp med doften av hembakta kakor, bakverk och starkt kaffe till eftermiddagsfikat. 

Vikten av närodlat och fina råvaror är en grundsten i vår småskaliga produktion. Och kanske viktigast; att gynna de små före de stora. Något vi också tar med oss i produktionen, högsta möjliga kvalitet före volym. Vi strävar för att skapa det bästa godiset och konfekten till våra kunder, där många av våra recept sträcker sig hela vägen till förra seklets början. Vi är stolta att få representera denna historia och föra den vidare till nya generationer.

"Högsta möjliga kvalité"

”Vi är stolta att få representera denna historia och föra den vidare till nya generationer”

Dagligvaru och service-handel

Elsa erbjuder ett komplett och säljfärdigt sortiment för dig i butik, noga utvalt och väl beprövat i nära 200 dagligvarubutiker, servicehandel och lanthandlare utspritt över hela Sverige. Vi hjälper till med golvställ, försäljningsmaterial och uppskattade produkter. Du får möjligheten att erbjuda dina kunder det allra finaste godiset ihop med oss! 

För grossist och restaurang

Mitt fina godis finns tillgängligt för både konsumenter och grossister. Vårt julsortiment innefattar klassiskt godis där majoriteten av produkterna tillverkas för hand av oss själva i hjärtat av Småland på traditionellt vis med hjärta och passion. Vi erbjuder även ett fint året-runt sortiment utav teaterkonfekt, karameller, fudge och annat retrogodis som vi alla älskar. 

 

Till julen kan vi även leverera lösvikt av Mintkyssar, Knäck på klassiskt recept, Rosa brända mandlar, ischoklad och polkagrisar för julbord till restauranger och grossister.

Specialtillverkning

Önskar du något extra eller ? 
Låt oss tillverka just ditt godis,  karameller som är anpassade till din varumärkesidentitet, vilket ger dig en produkt som är en förlängning av din verksamhet. Varje produkt är handgjord med omsorg och tillverkad med de finaste ingredienserna.

KONTAKTA OSS GÄRNA!

Är du intresserad av att bli en återförsäljare för vårt fina godis?  Bli en del av vår lilla familj med återförsäljare! 


Eller är du bara nyfiken på oss och vill ha mer information? 

Vi hälsar dig varmt välkommen att kontakta oss!