Tradition och hantverk

Elsa är precis som vilken mamma, mormor eller farmor som helst. Hela Elsa står för omtanke, kärlek, familj och god mat. Hemmagjorda bakverk, kakor och starkt kaffe till fikat är lika självklart som tjock grädde i såsen och riktigt smör i stekpannan oavsett veckodag.

Här tummas det inte på kvalité eller recept, god mat och gott godis finns det inga genvägar till – Något man fått höra sen barnsben. Stolt följs recepten till pricka likt hur mamma gjort när man själv var barn. Vi hoppas det ska smaka 🙂

ELSAS erbjuder

Butik & DVH

Elsa erbjuder ett komplett och säljfärdigt sortiment för dig i butik, noga utvalt och väl beprövat i närmare 150 butiker utspritt över hela Sverige. Du får chansen att erbjuda dina kunder det allra finaste godiset ihop med oss! 

Grossist & SVH

Är du grossist eller jobbar inom hotell och service? Elsa erbjuder både färdiga påsar och storpack av våra produkter. För julbord, servicehandel eller hotellreception. 

Gåvor och presenter

Till säsong erbjuder vi ett sortiment av de allra finaste gåvorna, korgar och lådor fyllda till bredden med kvalitetsgodis, delikatesser eller varför inte ett presentkort i jul / påskpresenten. Se fliken Present & Gåvor eller kontanta oss för dialog! 

Butiker vi jobbar med

Ett urval av våra samarbetspartners

Återförsäljare?

Vi stänger aldrig dörren för nya idéer och samarbeten, vill du erbjuda våra produkter i din butik eller deli? Eller kanske söker du något annat typ av partnersskap? Vi finns här! 

Varmt välkommen att ringa eller maila oss på!
Tel: 0155-606300